O αντιπρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Γιάννης Μαυρίδης με τον Κώστα Κουκοδήμο: ” Πρωταγωνιστές στον τόπο μας, με όραμα και αισιοδοξία”

Κοινωνία Πολιτική

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Γιάννης Μαυρίδης, ένας ιδιαίτερα ενεργός πολίτης, που έχει ταυτίσει το όνομα του με πολλές καινοτόμες ιδέες που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική “Εκκίνηση”. Ο Γιάννης Μαυρίδης θα είναι υποψήφιος με τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, με την “Εκκίνηση” που σηματοδοτεί όπως αναφέρει πολλά πράγματα για τον ίδιο.

Ο δήμαρχος Κατερινης Κώστας Κουκοδήμος

“Ο Γιάννης Μαυρίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις γιατί έχει καταθέσει ψυχή και δυνάμεις από όποιες θέσεις υπηρέτησε την τοπική κοινωνία. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος σε αυτόν με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία. Σημαντική η δράση και η προσφορά του στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου και του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης αφού ως Πρόεδρος πέτυχε σημαντικές παρεμβάσεις. Υπήρξε πρωτεργάτης και διοργανωτής του μεγαλύτερου φεστιβάλ Νεολαίας που έγινε στην Ελλάδα την περίοδο 1999-2000, είναι μουσικός και τηλεοπτικός παραγωγός και συμμετείχε στην ίδρυση και λειτουργία της πρώτης ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα τον καλωσορίζω στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στις προσεχείς εκλογές της Αυτοδιοίκησης”, αναφέρει ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ο Γιάννης Μαυρίδης

“Η εκκίνηση σηματοδοτεί για μένα πολλά πράγματα, είναι η μετάβαση μου στην άλλη πλευρά της ζωής που μας θέλει πρωταγωνιστές στον τόπο μας ,να δουλέψουμε με όραμα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας ,εδώ στο λατρεμένο μας Δήμο μαζί με τους ανθρώπους του μαζί με όλους εσάς. Δήμαρχε σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και με συμπεριέλαβες στο ψηφοδέλτιο, καλό και έντιμο αγώνα σε όλους μας”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Μαυρίδης.