Η ΝΔ των ανήξερων – Της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου

Απόψεις Πολιτική

Η ΝΔ των ανήξερων ΚΑΙ στον αυτοκινητόδρομο.

Σκοινί κορδόνι το έχουν πάρει στη ΝΔ το “δεν ήξερα, δεν άκουσα”. Ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα για τους θανάτους covid εκτός ΜΕΘ, δεν ήξερε για τις υποκλοπές (που διέταξε), δεν ήξερε για το χάος στον ΟΣΕ. 

Αυτήν την “πετυχημένη” πρακτική της άγνοιας ακολουθούν και τοπικοί βουλευτές της ΝΔ για τις εργασίες στην εθνική οδό στη Β. Πιερία.

Πρώτα δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τις επισκευές στις γέφυρες Αλυκών και Μακρύγιαλου, λόγω των οποίων αποκλείεται τμήμα του οδοστρώματος.

Στη συνέχεια οι πολίτες της περιοχής κινητοποιήθηκαν απαιτώντας απαντήσεις και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους. Κατόπιν εορτής κυβερνητικοί βουλευτές ρώτησαν εγγράφως την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου πότε θα ολοκληρωθούν. Προφανώς δεν ήξεραν.

Επειδή δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, θυμόμαστε τι έγινε το καλοκαίρι του 2022. Τότε η εταιρεία έκλεισε -εν μέσω σεζόν- 2 από τις 3 λωρίδες για εργασίες στο ύψος του Μακρύγιαλου και δημιούργησε ουρές, καθυστέρηση και ταλαιπωρία σε κατοίκους και τουρίστες. Οι βουλευτές της ΝΔ έτρεξαν (κατόπιν εορτής) να ζητήσουν αναβολή εργασιών. Πάλι δεν ήξεραν. Και τώρα δεν ξέρουν. Πού να κυβερνούσε και το κόμμα τους δηλαδή.

Οι πολίτες της Πιερίας δεν αξίζουν βουλευτές ανήξερους που “τρέχουν” κατόπιν εορτής. Δεν αξίζουν αυτοδιοικητικούς παράγοντες που δεν αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στον τόπο τους.

Αξίζουμε ασφαλείς και σύγχρονους αυτοκινητοδρόμους, για να μετακινούμαστε με ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας, για να μετακινούνται γρήγορα τα τοπικά προϊόντα και να ενισχύεται η ανάπτυξη του τόπου μας.

Αυτό αξίζουμε, και το ξέρουμε.

Χαϊλατζίδου Θεοδοσία (Γνωσούλα)

Υποψήφια βουλεύτρια Πιερίας με το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ