Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του με το Γιάννη Ντούμο ο Θωμάς Αναστασιάδης

Πολιτική

Και επισήμως ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” Θωμάς Αναστασιάδης την υποψηφιότητα του με τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Γιάννη Ντούμο. Ο κ. Αναστασιάδης είπε “και εγώ με Ντούμο” στο σχετικό βίντεο, χθες, ενώ αργά το απόγευμα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τάχθηκε στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης.

Η ανακοίνωση του κ. Αναστασιάδη

Αγαπημένοι μου φίλοι και συνδημότες,

Έχω την μεγάλη τιμή, να σας εκπροσωπώ από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Και θα το κάνω μέχρι και την τελευταία ώρα της θητείας μου. Προσπάθησα από το πρώτο λεπτό να ανταποκριθώ στον ρόλο που μου αναθέσατε με την ψήφο σας.

Ίσως για κάποιους να ήμουν καλός ή κακός στα καθήκοντα μου. Για κάποιους να ήμουν «μαλακός» και για κάποιους άλλους «σκληρός» με την διοίκηση. Κανείς όμως ΔΕΝ μπορεί να πει ότι δεν μελέτησα, δεν εργάστηκα. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι συναλλάχθηκα ή «εξαγόρασα» με κάποιο αντάλλαγμα τον σταυρό προτίμησης που μου εμπιστευθήκατε.

Παρέμεινα και παραμένω πιστός στον συνδυασμό που εκλέχθηκα και νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για τον αρχηγό μου, Σάββα Χιονίδη, ο οποίος με δίδαξε και με ενέπνευσε όλα αυτά τα χρόνια ως επικεφαλής του συνδυασμού μας ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Δηλώνω σήμερα, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Ντούμο.

Γιατί έχω πειστεί για την ικανότητα του να δημιουργεί, εργαζόμενος ακατάπαυστα.
Γιατί ο Γιάννης δεν είναι πολιτικός.Είναι τεχνοκράτης και δεν έχει διαβρωθεί από την κουλτούρα των κάλπικων υποσχέσεων που συνηθίζουν αρκετοί «επαγγελματίες» πολιτικοί. Γιατί είναι άνθρωπος της αγοράς και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Γιατί είναι ένας λαϊκός άνθρωπος που κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια επιχειρηματική οντότητα, η οποία δεν άλλαξε την αυθεντικότητα και την απλότητα του. Γιατί πείστηκα για τις προθέσεις του και την τεχνογνωσία του να κάνουμε έναν Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ!

Και ναι ο Γιάννης Ντούμος θα είναι, και πρέπει να είναι, ο επόμενος Δήμαρχος Κατερίνης.

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»