Β. Χαϊλατζίδου: “Έχω μια αδελφή, σταυρώστε τη άφοβα” – Η “εξομολόγηση” της αδελφής, για την υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πιερίας Θεοδοσία (Γνωσούλα) Χαϊλατζίδου

Πολιτική

Η “εξομολόγηση” της δημοσιογράφου Βέτας Χαϊλατζίδου, για την αδελφή της, υποψήφια βουλεύτρια Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεοδοσία (Γνωσούλα) Χαϊλατζίδου. Μια διαφορετική αδελφική ματιά για τον άνθρωπο Γνωσούλα, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες τις αλλά και την στάση της στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών της Πιερίας.

Η ανάρτηση της Βέτας Χαϊλατζίδου

Έχω μια αδερφή που ανακατεύεται με όλα -με το συνδικαλισμό, με τα κινήματα αλληλεγγύης, με τα φεμινιστικά, με τα οικολογικά, με τα πολιτιστικά,

με κάθε συλλογικότητα που αγωνιά και παλεύει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για την εξάλειψη των αποκλεισμών, για δικαιοσύνη παντού και για όλους.

Ευαίσθητη και δυναμική, ψυχοπονιάρα και μαχητική, τελειομανής, αεικίνητη και προπάντων ον βαθειά πολιτικό, οργανωμένη στην αριστερά από τα μικράτα της χωρίς ούτε μιας μέρας διάλειμμα.

Τώρα αποφάσισε να εκτεθεί στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πιερία.

Ε, λοιπόν, σταυρώστε την άφοβα. Είμαι βέβαιη ότι, πεισματικά κι ακούραστα, θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της -κι ακόμα παραπάνω- για να ξεσταυρωθούμε.

Τη λένε Χαϊλατζίδου Θεοδοσία (Γνωσούλα) και της εύχομαι καλό κουράγιο και καλή επιτυχία.