Απόψε: Εορταστική μουσική βραδιά με την Ορχήστρα Νέων Δίου στο Λιτόχωρο σε μουσική διεύθυνση Νίκου Πατρή

Ψυχαγωγία

Η Ορχήστρα Νέων Δίου υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πατρή θα πραγματοποιήσει απόψε (Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου) στις 7μ.μ. μία μεγάλη εορταστική μουσική βραδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.

Θα τραγουδήσουν η Δήμητρα Αντωνακούδη και ο Αλέξης Ηλιάδης. Συμμετέχουν η Χρυσάνθη Ευαγγελοπούλου, η Γεωργία Μαρινοπούλου και ο Θωμάς Χατζήνας.

Μία διοργάνωση του ΟΠΑΔΔΟ.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!

Χρόνια πολλά!

Εορταστικό πρόγραμμα προσεχών ημερών

• Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Λιτόχωρο ανοίγει τις πύλες του ξανά! | Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου έως Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 (12:00 – 17:00)

Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 και ώρες 12 το μεσημέρι έως 5 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου!

Στα σπιτάκια του πάρκου θα πραγματοποιούνται δράσεις για μικρά παιδιά όπως χειροτεχνία, παιχνίδια, ζωγραφική, face painting, τραγούδια & κάλαντα από χορωδίες και παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Στον χώρο θα υπάρχουν και μικρά πόνυ, όπου τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν μία μικρή βόλτα εντός του Πάρκου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου Λιτοχώρου θα προσαρμόζεται και θα μεταβάλλεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Διοργάνωση: Αντιδημαρχία Δ.Ε. Λιτοχώρου & Κοινότητα Λιτοχώρου, με την πολύτιμη συνδρομή των εθελοντριών και εθελοντών.

• Χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη μουσική και δώρα στην πλατεία της Καρίτσας | Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (18:00)

Η Κοινότητα Καρίτσας έχει προγραμματίσει εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με τον Άγιο Βασίλη στην πλατεία του χωριού στις 6 μ.μ.!

Ο DJ θα παίζει μουσική και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στολισμό και άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τα παιδιά του χωριού, animateur για παιδιά, face painting, δώρα για όλα τα παιδιά, κλήρωση αρνιών με δωρεάν λαχνούς και μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, αναψυκτικά και κρασί.

Διοργάνωση: Κοινότητα Καρίτσας

• Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τη Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” και τη Φιλαρμονική Δήμου Δίου-Ολύμπου “Οδυσσέας Σβάρνας” | Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (18:30)

Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” και η Φιλαρμονική Δήμου Δίου-Ολύμπου “Οδυσσέας Σβάρνας” έχουν προγραμματίσει μία εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς στις 6:30 μμ. 

Διοργάνωση: ΟΠΑΔΔΟ.    

• Ο Κουρέας της Σεβίλλης | Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου (19:00)

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον “Κουρέα της Σεβίλλης” του Gioachino Rossini την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς. 

Μία παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή 40 ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σάλτα. 

Συμμετέχουν: Γιώργος Τζιουβάρας, τενόρος, Μαρία Σβάρνα, σοπράνο – Ροζίνα, Αφροδίτη Χαρπαντίδου, μέτζο σοπράνο, Μιχάλης Μπύρος, Ντον Μπάρτολο, Θανάσης Γιαννίκης, Κόμης Αλμαβίβα, Γιάννης Μόσχοβας, Φίγκαρο, Θωμάς Χατζήνας, Αμπρόζιο, Όλγα Κεσίδου, Τζερλίνα. 

Συμμετέχει επίσης η Χορωδία του Ιδρύματος Σακελλαρίδη. Στο πιάνο η Άννα Μελιάδου.

Διοργάνωση: ΟΠΑΔΔΟ.  

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!

Χρόνια πολλά!