Έξυπνα tips διακόσμησης της τραπεζαρίας σας

Κοινωνία

Η τραπεζαρία είναι από τους χώρους του σπιτιού στους οποίους συγκεντρώνεται η οικογένεια αλλά και αγαπημένα πρόσωπα και γύρω από το τραπέζι δημιουργούν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις. Για να μην είναι όμως μονότονη, μπορείτε με έξυπνους και απλούς τρόπους να τη διακοσμήσετε διαφορετικά, πχ ανάλογα με τις ανάγκες ή την εποχή για να έχετε διαρκώς μια ανανεωμένη εικόνα.

Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία σας;

🔸Προσθέστε λουλούδια. Είτε φρέσκα είτε αποξηραμένα, τα λουλούδια έχουν την τάση να προσδίδουν χρώμα και μια όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο. Η έντασή τους είναι αρκετή για να σας φτιάξει τη διάθεση.

🔸 Τοποθετήστε κεριά. Τα κεριά και τα διάφορα κηροπήγια είναι ίσως από τα must στη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας. Προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά στον χώρο ενώ ταυτόχρονα αποπνέουν και μια αίσθηση πολυτέλειας. Η ποικιλία σε χρώματα, σχέδια αλλά και αρώματα που υπάρχει σε κεριά και κηροπήγια επιτρέπει να τα ταιριάξετε με οποιοδήποτε στυλ έχει η δική σας τραπεζαρία.

🔸 Εναλλαγή σε runners. Προσθέστε ένα runner στην τραπεζαρία σας και δείτε την να αλλάζει όψη. Εκτός από το γεγονός ότι προστατεύουν το ξύλο, έχουν την ευκολία ότι μπορείτε να τα αλλάζετε ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή σας!

🔸 Ιδιαίτερα διακοσμητικά και φωτιστικά. Δώστε ένα ξεχωριστό στυλ στην τραπεζαρία σας επιλέγοντας ιδιαίτερα διακοσμητικά που θα κλέβουν τις εντυπώσεις. Εάν μάλιστα είστε λάτρης των κατασκευών, μπορείτε να τα δημιουργήσετε και μόνοι σας. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε όμορφα φωτιστικά που θα «ζεστάνουν» ακόμα περισσότερο τον χώρο σας.