Πολίτες σε Δράση: ” Αδιόρθωτοι! Ο κατήφορος της Διοίκησης του Δ.Κατερίνης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και δεν έχει σταματημό”. 

Πολιτική

Μέσα σε 2 ημέρες, ο κ. Κουκοδήμος με μια μικρή πλέον ομάδα που φαίνεται να λαμβάνει γνώση των αποφάσεών του, προέβη σε 2 πολύ σοβαρά ατοπήματα που προσβάλλουν τον Δήμο μας.

Και ο πλέον αδαής, γνωρίζει ότι οι παλαιάς τεχνολογίας λαμπτήρες αντικαθίστανται με νέας γενιάς λαμπτήρες Led. Ο κ. Κουκοδήμος όμως και μια μικρή ομάδα συνεργατών του, αποφάσισαν να «πρωτοτυπήσουν», γι’ αυτό και ζητούν να πάρουν, μέσα από ένα νέο δάνειο ύψους 5.000.000€, εκτός από φωτιστικά, και λαμπτήρες ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ.

Προκαλούμε τον κάθε ένα, να πάει σε οποιοδήποτε κατάστημα και να ζητήσει να αγοράσει ΕΝΑΝ λαμπτήρα μαγνητικής επαγωγής. Θα δει τον υπάλληλο να ψάχνει στις αποθήκες με τα …πεπαλαιωμένα προϊόντα μήπως βρει κάποια τέτοια λάμπα μαγνητικής επαγωγής!

Κύριε Κουκοδήμο. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να επιτρέψουμε να χρεώσετε τον Δήμο με 5.000.000€ για να προμηθευτείτε προϊόντα που έχουν αποσυρθεί από την παραγωγή εδώ και 15 χρόνια!

Το δεύτερο εξίσου σοβαρό ατόπημα, ήταν και το χθεσινό φιάσκο με τον προϋπολογισμό. Με καταληκτική ημερομηνία την χθεσινή ημέρα, 15 Νοεμβρίου, με απόλυτη προχειρότητα και ανευθυνότητα, η Διοίκηση του Δ.Κατερίνης παρουσίασε στην οικονομική επιτροπή, στις 5 το απόγευμα, το σχέδιο του προϋπολογισμού. Και μία ώρα μετά, το έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Κύριε Κουκοδήμο, μια κορυφαία υποτίθεται συζήτηση, αυτή του προϋπολογισμού, την μετατρέψατε σε κωμωδία, παρασύροντας έτσι και τους συναδέλφους της συμπολίτευσης να ψηφίσουν …229 σελίδες, κάτι που πρακτικά ήταν αδύνατον απλώς και μόνο να διαβαστεί, πόσο δε μάλλον να μελετηθεί, μέσα σε λίγα λεπτά.

Μοναδική φωτεινή εξαίρεση στο διήμερο, αποτέλεσε η συγνώμη που ζητήσατε, κ. Κουκοδήμο, από τον συνάδελφό μας Δημοτικό Σύμβουλο, τον κ. Λεμονόπουλο, για την προσβλητική και συκοφαντική αναφορά που κάνατε στο πρόσωπό του.

Κύριε Δήμαρχε, σταματήστε επιτέλους να προκαλείτε! Τους τελευταίους μήνες που σας έμειναν στην διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, προσπαθήστε να αφήσετε έστω κάποιο θετικό αποτύπωμα.

Δημοτική Παράταξη

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ