Ελληνικά όσπρια “Χωρίς Μεσάζοντες” – Άνοιξαν οι φόρμες παραγγελιών – Θα διατεθούν Κυριακή 20 Νοεμβρίου από τις 8:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Κοινωνία

Αγαπητοί συμπολίτες

Διανύουμε μια δύσκολη εποχή με κύρια χαρακτηριστικά την ανασφάλεια, τον φόβο, τον περιορισμό προσωπικών ελευθεριών αλλά κυρίως την οικονομική ανέχεια. Σα να μην έφτανε ο καθημερινός Γολγοθάς μας για να τα βγάλουμε πέρα, το τεράστιο κύμα αυξήσεων σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στην ενέργεια, ήρθε να μας αποτελειώσει. 

Αν υπήρχε πολιτική βούληση, αρκετά πράγματα θα ήταν διαφορετικά, διότι ακόμη και σε αυτή τη διεθνώς δυσμενή οικονομική συγκυρία λύσεις που θα έδιναν ανάσα στα ελληνικά νοικοκυριά υπήρχαν και υπάρχουν. Αντί αυτού όμως, η αισχροκέρδεια κάνει προκλητικό πάρτι κι ας ισχυρίζονται ορισμένοι ότι αυτό δεν ισχύει. Απαντες καταλαβαίνουν πλέον ότι με ανεπαρκή μέτρα, μισθούς-φιλοδωρήματα, κουπόνια και επικοινωνιακά τεχνάσματα, η ακρίβεια δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί και δυστυχώς, όπως πάντοτε στο παρελθόν, αυτήν τη δημιούργησαν για να μείνει!

Η λύση βρίσκεται στα χέρια μας και αποτελεί μονόδρομο για τα οικονομικά ευάλλωτα νοικοκυριά: Αυτοοργάνωση, συσπείρωση, αντίσταση στη λεηλασία του εθνικού πλούτου της χώρας και των περιουσιών μας!

Συμπολίτες, στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις αγορές “Χωρίς Μεσάζοντες”, στηρίξτε την ντόπια παραγωγή, τους αγρότες της χώρας μας και τα προϊόντα που παράγουν! Στηρίξτε τις αγορές των παραγωγών, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθεί πραγματική ανάπτυξη!

Το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και επιστρέφει για

  • να παρέχει στους κατοίκους της πόλης ποιοτικά τρόφιμα σε χαμηλές τιμές μοιράζοντας το κέρδος μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή, του κέρδους που καρπώνονται σε άλλες περιπτώσεις οι μεσάζοντες
  • να ενισχύσει τους παραγωγούς, την τοπική οικονομία και την ελληνική αγορά
  • να ενισχύσει την συνεταιριστική κουλτούρα, την υπεύθυνη τοπική γεωργία, τον σεβασμό της εργατικής νομοθεσίας, και την συμβολαιακή γεωργία.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ανακοινώνουμε την 90η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, από τις 8:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Θα διατεθούν Ελληνικά όσπρια, φετινής σοδειάς

ΡΕΒΥΘΙΑ

Ποικιλία “ΘΗΒΑ” σε συσκευασίες των 2 κιλών προς 5 €/συσκευασία, δηλαδή 2,50€/κιλό.

ΦΑΚΕΣ
Ποικιλία “ΣΑΜΟΣ” σε συσκευασίες των 2 κιλών προς 4,5 €/συσκευασία, δηλαδή 2,25€/κιλό.

ΦΑΣΟΛΙΑ
Ποικιλία “ΡΑΨΑΝΗ” σε συσκευασίες των 2 κιλών προς 5 €/συσκευασία, δηλαδή 2,50€/κιλό.

Για να παραγγείλετε κάντε κλικ εδώ