Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας |Επίσκεψη  στον Πρόεδρο του Υπεραστικού  ΚΤΕΛ Πιερίας

Τουρισμός

Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπεραστικού  ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας, κ. Λεοντιάδη Μόσχο, επισκέφθηκε την Τρίτη  25-10-2022 ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Τσιτλακίδης Ηρακλής συνοδευόμενος από τους Αντιπρόεδρους κ. Ζώβα Γεώργιο και κ. Καραλή Γεώργιο καθώς και τον Ταμία κ. Ούζα Στυλιανό.

Η επίσκεψη υπήρξε αφενός εθιμοτυπική, αφετέρου και ουσιαστική καθώς  ο ρόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με  την  ασφαλή κυκλοφορία  των τουριστών  του νομού.

Ο Πρόεδρος της ΕΞΕΠ κ. Τσιτλακίδης πρότεινε να σταλεί από κοινού επιστολή στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.  έτσι ώστε να ενημερωθούν για την πρόοδο των έργων στην είσοδο και έξοδο της Κατερίνης,  στο Μακρύγιαλο και στον Βαρικό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων, όπως η έκπτωση 20% στο εισιτήριο των επισκεπτών του νομού από την Αθήνα έως τις 31-12-2022.

Επίσης η επανεκκίνηση της γραμμής που συνέδεε τα παραλιακά μέρη του νομού με τον σταθμό Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη, η δημιουργία γραμμής που θα συνδέει το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το ΚΤΕΛ Κατερίνης.

Ακόμη, συζητήθηκε η  δημιουργία QR CODE με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πιερίας με σκοπό να τοποθετηθούν στην είσοδο των ξενοδοχείων, καθώς και η αποτύπωση των συνδυασμένων μεταφορών από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στην Πιερία στα google maps.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ευχαρίστησε τον κ. Τσιτλακίδη και τους εκπροσώπους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στα γραφεία του ΚΤΕΛ Πιερίας και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις στο Δ.Σ.. Ο κ. Λεοντιάδης, ζήτησε τη συνδρομή  της ΕΞΕΠ με στόχο  ο Δήμος Δίου Ολύμπου να επιχορηγήσει την παλαιά γραμμή Λιτόχωρο – Πριόνια.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ε.ΞΕ.Π., κ. Τσιτλακίδης ,  επεσήμανε ότι το Δ.Σ. θα είναι δίπλα στις προσπάθειες του ΚΤΕΛ Πιερίας, κι ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ..

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Τσιτλακίδης Πολ. Ηρακλής                                       Λαλούμης Ιωάν. Νικόλαος