Μια μαγική βραδιά με τον Δήμο Αναστασιάδη

Μυστικά με την Έυη Ψυχαγωγία

Μπαίνουμε στο κέντρο με φίλους και περιμένουμε να δούμε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, έναν Πιεριέα, Κατερινιώτη, έναν καλλιτέχνη που νιώθουμε «δικό» μας και ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά.

Μετά από λίγο ο Δήμος βγαίνει, και το κέντρο παίρνει  φωτιά! Με εκπληκτική φωνή, σκηνική παρουσία και μια οικειότητα αυθόρμητη, χωρίς μάνατζερ και στυλάκι, επιβεβαιώνοντας αυτό που νιώθαμε από την αρχή. Έναν «δικό» μας καλλιτέχνη. Μόνο που αυτό συναίσθημα το είχαμε όλοι, είτε από Πιερία, είτε από Θεσσαλονίκη, είτε από Αθήνα ή άλλους νομούς. Και το βράδι της Παρασκευής, στο STUDIO 3 είχε πολλούς, πάρα πολλούς φίλους ο Δήμος, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κέντρο.

Ένας πραγματικά εξαιρετικός καλλιτέχνης, με υπέροχη φωνή, και απίστευτο ταλέντο που το διαπιστώνεις άλλωστε όχι μόνο από τις ερμηνείες του, αλλά και από τις μουσικές του γνώσεις, αφού τα τραγούδια του έχουν δική του υπογραφή στη μουσική.

Πάρτε μια γεύση!

Ο Δήμος Αναστασιάδης, τα δίνει όλα στη σκηνή, σέβεται τον κόσμο και ανταποδίδει την αγάπη που εισπράττει από αυτούς.

Έχει αυτό που λέμε φωνάρα και για μια ακόμη φορά το απέδειξε. Όχι πως χρειάζεται αποδείξει κάτι. Όμως η ξαφνική διακοπή ρεύματος το βράδι στης Παρασκευής στο κέντρο που τραγουδούσε, ήταν μια  ευκαιρία για εμάς να απολαύσουμε τη φωνή του. Νέτα σκέτα. Ακαπέλα όπως λέμε, χωρίς συνοδεία μουσικών οργάνων.

Και επειδή μερικές φορές τα λόγια δεν περιγράφουν σωστά, ακούστε το βίντεο παρακάτω!

Ο Δήμος Αναστασιάδης είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, που διαθέτει όλα τα εφόδια για να διαπρέπει στο μουσικό στερέωμα για πολλά πολλά χρόνια!

Και εμείς είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοιες μαγικές, μοναδικές στιγμές, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα για πάρτη του!

Ε.Μιχωλού