Γιατί μου ήλθε στο μυαλό μια άλλη υποψηφιότητα…

Μυστικά με την Έυη

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων ενός θεσμού που δυστυχώς έχει χάσει το νόημα του. Η Αυτοδιοίκηση «πληγώθηκε» και βάναυσα από συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. Αλληλοκατηγορίες, απίστευτοι χαρακτηρισμοί που δεν αρμόζουν φυσικά σε θεσμικά όργανα και αιρετούς, μας έκαναν να αναρωτηθούμε αν αξίζουμε πραγματικά αυτό που ζούμε. Γιατί ένα είναι σίγουρο, ότι αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει.

 Και εκεί κάπου μας ήλθε στο μυαλό η υποψηφιότητα του Νίκου Τσακιρίδη. Η άλλη άποψη, η άλλη εικόνα, ή αλλιώς, η άλλη επιλογή. Γιατί ο Νίκος είναι νέος μεν έμπειρος δε, με πολιτικές θέσεις και όραμα, γνωστός επαγγελματίας στην τοπική κοινωνία, που δεν αναλώνεται στο φαίνεσθαι αλλά στην ουσία των πραγμάτων.

Και αυτό θα το δούμε στο μέλλον.

Υ.Γ Προτού πείτε για το «πασόκος», θυμίζω ότι όλοι προερχόμαστε από κάπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, ούτε απόχρωση και έτσι θα έπρεπε να είναι και οι αυτοδιοικητικοί. Να υπηρετούν ένα «Δήμο για Όλους»…

Ε.Μιχωλού