11η ΕΒΕΠ: Όταν η συνεργασία φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα

Μυστικά με την Έυη

H 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας έκλεισε τις πύλες της την Τετάρτη το βράδι, αφήνοντας θετικό πρόσημο και μια νότα αισιοδοξίας   για την επιχειρηματικότητα.

Το σημαντικότερο όμως συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως όταν συνεργάζονται οι φορείς τότε τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα. Και στο κομμάτι αυτό, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου στο τιμόνι, κάνει πράξη αυτό που λέμε πολλά χρόνια. Τη συνεργασία με άλλους φορείς, αυτοδιοικητικούς και μη.

Απόδειξη, η πετυχημένη συνδιοργάνωση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης, με το Επιμελητήριο,  την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης. Στην προκειμένη περίπτωση, ήταν παρούσα παντού, συνεργάσιμη με όλους, φορείς και επαγγελματίες, ακούγοντας πάντα τη άποψη τους, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, βοηθώντας πάντα στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της.

Η συμμετοχή  και συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, μια εξαιρετικά σημαντική έκθεση όχι μόνο της Πιερίας αλλά γενικότερα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δείχνει το δρόμο και τον τρόπο των συνεργειών αλλά και των αλλαγών που απαιτούνται με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε ακούσει την Σοφία  πολλές φορές να λέει «είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε». Και σε πολλές περιπτώσεις «βάζει πλάτη» αθόρυβα αλλά ουσιαστικά. Μαθαίνουμε ότι έχει ήδη εκφράσει εκ νέου το ενδιαφέρον της να συνδράμει για μια ακόμη φορά ως Περιφερειακή Αρχή, έτσι ώστε η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, να αποκτήσει έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε έναν επιχειρηματία, αντάξιο της επιχειρηματικότητας του νομού μας, που ξεχωρίζει  παρόλες τις δυσκολίες, που δηλώνει παρών στις εξελίξεις.

Η  Σοφία έχει αποδείξει έμπρακτα ότι συνεργάζεται με όλους τους φορείς. Και έχει αποδείξει πως όπου ζητείται και υπάρχει η συνεργασία μαζί της, τα αποτελέσματα είναι πάντα καλά…