Με τον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Τσακιρίδης – “Ένας πολύτιμος φίλος και σύμβουλος για θέματα της αυτοδιοίκησης”

Πολιτική

Με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών Σίμο Δανιηλίδη συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Τσακιρίδης. Τους δυο άνδρες συνδέει πολιτική και προσωπική φιλία ετών, ενώ όπως έγραψε στα social media ο κ. Τσακιρίδης, οι επτά θητείες με παραγωγικό έργο και τεράστια εμπειρία του κ. Δανιηλίδη, αποτελούν έναν πολύτιμο σύμβουλο για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ανάρτηση του κ. Τσακιρίδη

Με το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη μας συνδέει μια πολιτική και προσωπική φιλία ετών. Στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο Κατερίνης συναντήθηκα μαζί του, ενημερώθηκα και ζήτησα πολύτιμες συμβουλές και απόψεις για θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Επτά θητείες παραγωγικές με μεγάλο έργο και τεράστια εμπειρία.

Τον ευχαριστώ και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή πρέπει να αναφέρω και να συγχαρώ το δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ολοκλήρωση του Πάρκου Μνήμης Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού. Ένα βιοκλιματικό πάρκο με περισσότερα από 350 δένδρα και φυτά.