Σάββας Χιονίδης: «Δεν θα γίνουμε επισπεύδοντες σε μία πολιτική κρίση»

Πολιτική

Στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της ακεραιότητας στη λειτουργία της ΕΥΠ αναφέρθηκε σε σχετική ομιλία του στη Βουλή ο Βουλευτής της ΝΔ Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης.

Αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης ο Βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως η κυβέρνηση λειτούργησε απολύτως θεσμικά επιλέγοντας το ρόλο της σοβαρότητας, αναδεικνύοντας το ζήτημα και αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη.

Παρόλα αυτά,ανέφερε, πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει η προσπάθεια δημιουργίας μιας πολιτικής κρίσης. «Οι τελευταίοι που θα είναι επισπεύδοντες να βοηθήσουμε, σ’ αυτές τις ιδιαίτερες γεωπολιτικά συνθήκες, να δημιουργήσουμε μία πολιτική κρίση είναι η παράταξή μας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν γινόμαστε επισπεύδοντες σε αυτές τις διαδικασίες. Δεν θα συναινέσουμε» τόνισε ο κ. Χιονίδης.

«Το μείζον θέμα είναι να κρατήσουμε αυτά τα στεγανά ασφαλείας για τη χώρα μας, για να μπορούμε να λέμε ότι στεκόμαστε σε αυτή τη σπουδαία δουλειά που κάνει η ΕΥΠ σε σχέση με το γεωπολιτικό περιβάλλον, αλλά και σε σχέση με τις επιθέσεις που γίνονται εντός Ελλάδας. Για να μπορούμε να λέμε πως «είμαστε εντάξει» σε αυτά που ορκιστήκαμε στο Σύνταγμα και την πατρίδα» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Χιονίδης.