Φράγμα Μόρνας | Εικόνες εγκατάλειψης, πλιάτσικου και μεγάλες ποσότητες νερού που πάνε χαμένες – Θ. Λιακόπουλος: “Πλιάτσικο στα διυλιστήρια, πίνακες κλεμμένοι, δεν έχει μείνει τίποτα” (video+φωτο)

Κοινωνία

Τις εικόνες εγκατάλειψης ενός μεγάλου έργου, του φράγματος στη Μόρνα, έφερε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα” Θανάσης Λιακόπουλος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Λιακόπουλος ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα το έργο, στην τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε λόγο για εγκατάλειψη και καταστροφή του έργου. “Πλιάτσικο στα διυλιστήρια, πίνακες κλεμμένοι, δεν έχει μείνει τίποτα. Ήθελα να ξέρω αν η διοίκηση έχει ασχοληθεί με το θέμα, αν υπάρχει διάθεση να ασχοληθεί γιατί το μέλημα μας είναι να εξασφαλίσουμε στους δημότες μας την ποσότητα νερού που απαιτείται τόσο για την ύδρευση όσο και για την άρδευση” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιακόπουλος και πρόσθεσε πως πρέπει να αξιοποιηθεί το έργο, ώστε να μην πηγαίνουν χαμένα εκατοντάδες κυβικά νερού.

Ο κ. Λιακόπουλος στο φράγμα της Μόρνας