Θεσμική πρώτη συνάντηση της βουλεύτριας Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) Ε. Σκούφα με τους νέους διευθυντές εκπαίδευσης

Πολιτική

Τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης, Πρωτοβάθμιας κ. Νόπη Τριανταφυλλίδου και Δευτεροβάθμιας κ. Γιώργο Μακρή, επισκέφτηκε την Πέμπτη 4/8 στο πλαίσιο των θεσμικών, ενημερωτικών επαφών της, η βουλεύτρια Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Η βουλεύτρια ευχήθηκε στους 2 νέους διευθυντές καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Τους διαβεβαίωσε δε, ότι ως μέλος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και ως Εκπαιδευτικός, παρακολουθεί με μέγιστο ενδιαφέρον κι ένταση γνώσης όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο της εκπαίδευσης, ενώ αρκετές είναι και οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της είτε στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίων του Υπουργείου Παιδείας, είτε όσον αφορά την αναγκαία ανάδειξη τοπικών εκπαιδευτικών θεμάτων.

Οι κκ. Μακρής και Τριανταφυλλίδου ενημέρωσαν την κ. Σκούφα για τον προγραμματισμό δράσεών τους το αμέσως επόμενο διάστημα και ζήτησαν την θεσμική συνδρομή της σε τυχόν θέματα που θα προκύψουν.

Η κ. Σκούφα τόνισε ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία που είχε και με τους προκατόχους τους διευθυντές και δήλωσε έτοιμη να συνδράμει θεσμικά ώστε να λυθούν προβλήματα που τυχόν θα δημιουργηθούν, πάντα με μόνο στόχο το δημόσιο συμφέρον και την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας κι εκπαίδευσης.