Πολίτες σε Δράση: “Φτάνει πια με τη διασπάθιση του Δημοτικού χρήματος!”

Κοινωνία Πολιτική

Συνεχίζει ακάθεκτη η Διοίκηση Κουκοδήμου – Νταντάμη να μοιράζει τα χρήματα των Δημοτών σε προμήθειες υλικών με τιμές από 55% έως 113% ΠΑΝΩ από τις τιμές λιανικής!

Μια από τις πολλές περιπτώσεις αναδείξαμε στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο, κατά την οποία, ο Δήμος Κατερίνης προμηθεύθηκε διάφορα εργαλεία αξίας 37.000€, την ίδια στιγμή, που τα ίδια προϊόντα, από τον ΙΔΙΟ γνώριμο σε αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ, δεν ξεπερνούν τις 25.000€. 

Παρουσιάζουμε ενδεικτικά 2 από τα προϊόντα, για να βοηθήσουμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος είπε ότι θα μελετήσει το θέμα και θα μας απαντήσει στο επόμενο συμβούλιο…

Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ΟΛΕΣ τις αναθέσεις του συγκεκριμένου προμηθευτή και να πάμε , όπως ο ίδιος είπε, να δούμε και να μετρήσουμε όλα αυτά τα προϊόντα.

Παράλληλα άλλωστε εκκρεμεί η απάντηση της διοίκησης, σε ερώτηση προ μηνός, από Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας, για το αν είναι πάγια τακτική να πληρώνει ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ προμηθευτές σε 8 ημέρες απο την εντολή ανάθεσης!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ