Ενισχύεται ο στόλος του Λιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης με 11μετρο ανοικτό σκάφος

Πολιτική Τουρισμός

Με ένα 11μετρο ανοικτό σκάφος εντάχθηκε πριν από λίγες μέρες στο στόλο του Λιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Πιερίας.

Όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση του σήμερα στα social media ο βουλευτής Πιερίας Ν.Δ Φώντας Μπαραλιάκος, πέρα από τον εξοπλισμό, πρώτιστο μέλημα είναι η μετάταξη του ΚΛΘ/Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης και του Πλαταμώνα, σε ανεξάρτητο «Λιμεναρχείο Πιερίας».

Η ανάρτηση του κ. Μπαραλιάκου

Σήμερα είχα την χαρά να δω δια ζώσης, μαζί με τον Διοικητή του Λιμεναρχείου, κ. Θεμιστοκλή Αδαμίδη και στελέχη του Λιμεναρχείου μας το 11μετρο ανοικτό σκάφος που εντάχθηκε προ ημερών στο στόλο του Λιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών της περιοχής ευθύνης του.

Είναι ένα σκάφος το οποίο, προφανώς και θα βελτιώσει σε πολύ σημαντικό βαθμό τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Λιμενικού Σώματος στο Νομό μας.

Η Πιερία μας με τα 70 χλμ παραλιακό μέτωπο και την αυξημένη λιμενική κίνηση, έχει αναγκη για μεγαλύτερη υλικοτεχνική υποστήριξη σε μέσα και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζονται οι προσπάθειές μου.

‼️ Πρώτιστο μέλημα μου εξακολουθεί να είναι η μετάταξη του ΚΛΘ/Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης και του Πλαταμώνα, σε ανεξάρτητο «Λιμεναρχείο Πιερίας».