Πανελλαδικές | Το μήνυμα της Διευθύντριας ΔΙΔΕ Πιερίας – Μ. Τσιαργαλή: “Να γνωρίζετε  ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας”

Κοινωνία

 Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

        Με αφορμή  την έναρξη   των   Πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίες  αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεών  σας  για ένα καλύτερο μέλλον, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!

        Το κουράγιο να ξεκινάς και κυρίως η δύναμη να συνεχίζεις είναι βασικά στοιχεία επιτυχίας για τη ζωή όλων μας και κυρίως των νέων ανθρώπων.  Η Παιδεία  είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης,  της ανάπτυξης και    της καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας και κάθε δοκιμασία, όπως αυτή των Πανελλαδικών εξετάσεων,  θα αποτελέσει την αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

      Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια  που έχετε καταβάλει όλο το προηγούμενο  διάστημα,  αλλά και τη στήριξη των γονέων  και των εκπαιδευτικών σας που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις των εξετάσεων, είμαι σίγουρη   ότι με   ψυχραιμία,  δύναμη, υπομονή , αισιοδοξία , θάρρος , αποφασιστικότητα και χωρίς άγχος  θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Να γνωρίζετε  ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα  θα σας δικαιώσουν!

     Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

                                                                Τσιαργαλή Μεταξία

                                                          Διευθύντρια ΔΙΔΕ Πιερίας