Δήμος Κατερίνης| Επισκευών και καθαρισμός στο σιντριβάνι της πλατείας Δημαρχείου – Εργασίες στο υπόγειο πάρκινγκ

Κοινωνία

Διακόπτεται από αύριο Τρίτη 31/05 και για διάστημα 15 περίπου ημερών, η λειτουργία του σιντριβανιού στην πλατεία Δημαρχείου, λόγω εκτεταμένων εργασιών: συντήρησης, επισκευών και καθαρισμού.

Ειδικότερα, αρχικά θα αφαιρεθεί το χώμα από το σιντριβάνι και τα παρτέρια πίσω και δίπλα από το ασανσέρ που οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ, ενώ το σιντριβάνι θα μονωθεί εσωτερικά και εξωτερικά, όπως και οι χώροι δίπλα από το σιντριβάνι, στους οποίους προβλέπεται και θα προχωρήσουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την εγκατάσταση ασανσέρ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις επισκευών στους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ, που τα δοκάρια τους κ.α. υπέστησαν φθορές λόγω της μη επαρκούς συντήρησης του σιντριβανιού εδώ και πολλά χρόνια.

Με το πέρας των συγκεκριμένων εργασιών, οι εγκαταστάσεις του σιντριβανιού θα παραδίδονται σταδιακά σε πλήρη και ορθή λειτουργία (τόσο για τις τμηματικές, όσο και για τις συνολικές εργασίες), ενώ στον επίλογο θα γίνει φύτευση λουλουδιών κ.α. παρεμβάσεις εξωραϊσμού.

Όπως διευκρινίζει η πρόεδρος της ΔΗΠΑΚ Α.Ε., Ασημίνα Πούλιου – Περδίκη, η οποία συντονίζει τις παρεμβάσεις: «Οι συγκεκριμένες εργασίες στο σιντριβάνι κρίνονται επιβεβλημένες. Προχωράμε  για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε εκτεταμένη συντήρηση και όπου απαιτηθεί επισκευές. Στην τελική φάση θα γίνουν εργασίες εξωραϊσμού – φύτευσης εποχικών λουλουδιών, προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας ανανεωμένο, λειτουργικό, καθαρό. Παράλληλα θα έχουμε εξασφαλίσει αναβαθμισμένη αισθητά λειτουργία στους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ».