Ξεκίνησε η περιοδεία της Ρένας Δούρου στην Κατερίνη – Θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής – Το πρόγραμμα

Πολιτική

Στην Κατερίνη βρίσκεται από το πρωί η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής. Η κα Δούρου θα βρίσκεται στην Κατερίνη μέχρι το πρωί της Κυριακής και θα έχει συναντήσεις με τον δήμαρχο Κατερίνης, φορείς και στελέχη του κόμματος. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 9:30 με επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης. Στις 10:30 συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και με εκπροσώπους εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Στις 12:00 συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης, ενώ στις 14:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα της Πιερίας στα γραφεία του κόμματος (Αγίας Λαύρας 23).Στη συνέχεια στις 18:30 συνάντηση με μέλη του τμήματος φεμινιστικής πολιτικής και μέλη της Πρωτοβουλίας Γυναικών (καφέ Εκάβη).

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2

10:00 επίσκεψη στην λαϊκή και συζήτηση με παραγωγούς και πολίτες

12:00 επίσκεψη στον κεντρικό πεζόδρομο, συζήτηση με καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες

15:00 γεύμα

17:00 συνάντηση με μέλη του συντονιστικού της πρωτοβουλίας πολιτών «I can’t breath» (καφενείο Τσαχούρ)

18:00 συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης (καφενείο Τσαχούρ)

19:00 επίσκεψη στον Καπνικό Σταθμό, ξενάγηση στις δομές που ίδρυσε και λειτουργεί στον χώρο του η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, συνάντηση με μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων για την Προστασία των Πιερίων και συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Πιέρια

20:15 συνάντηση με μέλη των Ο.Μ. Κατερίνης, της Ν.Ε. Πιερίας και αυτοδιοικητικά στελέχη του κόμματος (καφενείο Τσαχούρ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2

11:30 απότιση φόρου τιμής στο μνημείο πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης (επιμνημόσυνη δέηση και τελετή που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης για τους εκτελεσθέντες από τους ναζί τον Φεβρουάριο του 1943)

***στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα