Στην Πιερία σήμερα η Κατερίνα Νοτοπούλου – Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στον Καπνικό Σταθμό, στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης, μεταβαίνει στο χιονοδρομικό κέντρο

Πολιτική

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής του Τομέα Τουρισμού του ΣΎΡΙΖΑ – ΠΣ στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου επισκέπτεται σήμερα την Πιερία. Λίγο πριν τις 11 ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στον Καπνικό Σταθμό της εθελοντικής ομάδας “ο Τόπος μου”.

Αυτή την ώρα μεταβαίνει στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. Στις 13.00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση και συζήτηση στον Πλαταμώνα με εκπροσώπους φορέων όσων δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με τον τουρισμό και στις 15.00 συνάντηση στον Πλαταμώνα με εκπροσώπους ορειβατικών συλλόγων και διαχειριστών ορεινών καταφυγίων.

Στις 16.00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κ. Γερολόλιο και μεταξύ 17.00 – 18.00 θα επισκεφτεί καταστήματα του κεντρικού δρόμου και της πλατείας του Λιτοχώρου όπου θα συζητήσει με τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες.