Συνάντηση Φ. Μπαραλιάκου με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ασημίνα Στρίμπα και τα μέλη του Δ.Σ

Πολιτική

“Οι δικηγόροι της πόλης μας είναι η νομική μας ασπίδα. Επιδιώκω να έρχομαι σε διαρκή επαφή μαζί τους καθώς οι θέσεις τους και οι προτάσεις τους για την βελτίωση των συνθηκών άσκησης του επαγγέλματος τους είναι και δική μου προτεραιότητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ Φώντας Μπαραλιάκος, για τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο Ασημίνα Στρίμπα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με τη σύζυγο μου Μελίνα, επίσης δικηγόρο, συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο κα. Ασημίνα Στρίμπα και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης.Κατά την συνάντησή μας ενημερώθηκα για τα θέματα που απασχολούν τοπικά τους δικηγόρους μας όπως τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με το κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, αλλά και τα γενικότερα που αντιμετωπίζει ο κλάδος εν μέσω πανδημίας .

Στην συζήτησή μας αναφερθήκαμε επίσης μεταξύ άλλων στα προβλήματα του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογίου Κατερίνης, τα οποία ελλείψει του απαιτούμενου προσωπικού, υπολειτουργούν. Το θέμα της υποστελέχωσης των δύο Υπηρεσίων έχω ήδη επικοινωνήσει στους αρμόδιους υπουργούς αναμένοντας την έμπρακτη συνδρομή της Πολιτείας

.Κατά την επίσκεψη μου στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, συναντήθηκα επίσης με τις προϊστάμενες της Γραμματείας του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου Κατερίνης, κυρίες Γ. Βαφακου και Ο. Παπακωνσταντίνου, με τις οποίες είχαμε μια γόνιμη συζήτηση για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.Θα είμαι σε διαρκή επικοινωνία και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την προώθηση των αιτημάτων τους”.