Γ. Κυριακίδης σε Σ. Χιονίδη: “Κύριε Χιονίδη μόλις αποφασίσετε αν θέλετε να γίνετε Δήμαρχος ή Βουλευτής μπορούμε να συζητήσουμε και για το καλό του Δήμου μας”.

Πολιτική

Απάντηση στα όσα είπε ο βουλευτής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Δράση” Σάββας Χιονίδης στη συνέντευξη τύπου την περασμένη Κυριακή, έδωσε μέσω Facebook ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης. Ο κ. Κυριακίδης κάνει λόγο για “αφωνία” του κ.Χιονίδη στη Βουλή και αναφέρεται σε έργα που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν.

Η ανάρτηση του κ. Κυριακίδη

“Απολογισμό για τα δυο χρόνια αγωνίας του για το δήμο έκανε ο Σάββας. Απολογισμό για τα δυο χρόνια αφωνίας του στη Βουλή πότε θα κάνει;

Διότι όλοι εδώ ζούμε, βλέπουμε, παρακολουθούμε. Ιδιαιτέρως όσοι τον ψήφισαν…

Είναι στενοχωρημένος και για τις αναθέσεις λέει που έγιναν για ηλεκτρολογικό υλικό και αθλητικό υλικό σε εταιρία Τρικάλων. Ε, καλά, εμείς πάντως δεν πήγαμε να αγοράσουμε στολισμό και από το Ζευγολατιό……. Μάλλον ξεχνά εύκολα ο Σάββας. Βουλευτής ή Δήμαρχος, Δήμαρχος ή βουλευτής.

Κι επειδή έκανε λόγο για ανυπαρξία έργου, μάλλον δεν διάβασε πάλι. Δόθηκε συνέντευξη τύπου τον περασμένο Σεπτέμβρη με τον απολογισμό των έργων που ηδη έγιναν και επιπλέον δημοσιοποιήθηκαν όλες οι προτάσεις για 25 έργα που περιμένουν ένταξη στο «Πρόγραμμα Α. Τρίτσης».

Αν θέλει ας μας πει ως βουλευτής, τι γίνεται με το πρόγραμμα «Τρίτσης». Ας του τα θυμίσω: 1.Αστική αναβάθμιση στο Σ. Σταθμό Κατερίνης, κατασκευή διώροφου υπόγειου χώρου στάθμευσης με ανάπλαση στην πλατεία Δημοκρατίας, ανέγερση νέων σχολικών μονάδων, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στον Κορινό κ.λ.π. κ.λ.π.

Μήπως περίμενε σε δυόμισι χρόνια να τα έχουμε ολοκληρώσει; Μήπως θυμάται πόσα έργα ολοκλήρωσε ο ίδιος τα δύο πρώτα χρόνια διοίκησής του το μακρινό 2007-2008.

Η΄ μήπως θέλει να θυμηθούμε τα παρατημένα χωριά και κοινότητες του δήμου μας που πάλευαν για τα αυτονόητα;

Κύριε Χιονίδη μόλις αποφασίσετε αν θέλετε να γίνετε Δήμαρχος ή Βουλευτής μπορούμε να συζητήσουμε και για το καλό του Δήμου μας”.