Πολίτες σε Δράση, συν. τύπου Σ. Χιονίδη: “Πείτε μου ένα έργο, που δεν είναι δικό μας, και είναι σε εξέλιξη τώρα” – Τι είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού για τη διοίκηση του δήμου, τις αναθέσεις, τα μελλοντικά σχέδια της δημοτικής παράταξης (βίντεο και φωτογραφίες)

Πολιτική

“Έχουμε μεγάλη αγωνία για τη στασιμότητα που διαπιστώνουμε στο δήμο”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο ΄Σάββας Χιονίδης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Πολίτες σε Δράση” και βουλευτής της Ν.Δ. Πιερίας. Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Χιονίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου σήμερα στην Εκάβη,  πλαισιωμένος από τους  δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, η συνέντευξη αφορούσε την αυτοδιοίκηση και όχι το Κοινοβούλιο.

Ο κ. Χιονίδης εξέφρασε την αγωνία του για το πώς εξελίσσεται ο δήμος, όπως χαρακτηριστικά είπε. “Πάρα πολλά έργα που αφήσαμε, περίπου 32 εκατ. ευρώ, είναι έργα τα οποία παραδόξως δεν μπορούν να προχωρήσουν. Έτοιμα έργα”, σημείωσε.

Ο κ. Χιονίδης είπε ακόμη ότι μόνο για το δήμο οι αναθέσεις έχουν ξεπεράσει τα 6,5 εκατ. ευρώ. “Να δείτε τις αναθέσεις και στη ΔΕΥΑ. Δεν κατηγορώ ούτε λέω ότι είναι παράνομο, παραθέτω γεγονότα”, τόνισε ο κ. Χιονίδης και ανέφερε δυο παραδείγματα, το ένα που αφορούσε ανάθεση ηλεκτρολογικού υλικού σε ένα ΑΦΜ σε εταιρία που είναι διαφημιστική εταιρία. “Μπορείς να έχεις σουβλατζίδικό και να πουλάς μπετόν, να έχεις ΚΑΔ που να στο επιτρέπει”, ανέφερε ο κ. Χιονίδης, όπως επίσης και περίπτωση εταιρίας στα Φάρσαλα με είδη υγιεινής όπου γίνονται προμήθειες για ασφαλτόμειγμα, μπασκέτες, αθλητικό υλικό. “

Ο κ. Χιονίδης απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του Pieriasocial.gr για τις μελλοντικές του κινήσεις και την πορεία του συνδυασμού.

Παρακολουθείστε όλη τη συνέντευξη του Σάββα Χιονίδη και τις ερωτήσεις των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης