Πολίτες σε Δράση: “Έως πότε θα φωτογραφίζεστε ΜΟΝΟ μπροστά στα έργα της προηγούμενης διοίκησης;”

Πολιτική

Εάν ψάχναμε μια επικεφαλίδα για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2022 που κατέθεσε η διοίκηση Κουκοδήμου – Νταντάμη, αυτός θα ήταν «βλέποντας και κάνοντας»

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ προϋπολογισμός αυτής της διοίκησης, καθώς ο επόμενος είναι προεκλογικός, χαρακτηρίζεται για άλλη μια φορά από μια απλή διαχείριση της καθημερινότητας. Λείπει η στόχευση, το όραμα, λείπει η τόλμη. Κυρίως όμως λείπει το κοινωνικό πρόσημο που ιδιαίτερα στην εποχή της πανδημίας που διανύουμε, οι δημότες θα έπρεπε να εισπράξουν την στήριξη του Δήμου. Και αυτό απουσιάζει εκκωφαντικά.

Η παράταξή μας παρέδωσε στην Διοίκηση Κουκοδήμου Νταντάμη έτοιμα έργα αξίας πλέον των 33.000.000€ με έτοιμες μελέτες και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και με χαρά βλέπουμε να συνεχίζουν και φωτογραφίζονται στα έργα που εμείς οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε, τρέξαμε για την εξασφάλιση των πόρων, όπως για παράδειγμα,

  1. Ενεργειακή αναβάθμιση δημαρχιακού μεγάρου αξίας 2.800.000€
  2. Έργο αντιμετώπισης Διάβρωσης Ακτών στην Παραλία Κατερίνης αξίας 1.200.000€
  3. Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης αξίας 7.700.0000€

Η παράταξή μας, καταψήφισε τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και τον προϋπολογισμό του 2022 και καλεί την διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εργαστεί πιο σκληρά.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ