Συνδυασμός Λιακόπουλου προς Δήμο Κατερίνης: “Μειώστε τα δημοτικά τέλη! Οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν διαλυθεί οικονομικά, θέλουν στήριξη”

Οικονομία Πολιτική

Τις τελευταίες ημέρες μάλλον παρακολουθούμε ένα ακόμη επικοινωνιακό «παιχνιδάκι» από την πλειοψηφία του Δήμου της Κατερίνης. Η εισήγηση στην  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ζητάει μεγάλες αυξήσεις των δημοτικών τελών, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Νταντάμης Ιωάννης δήλωσε πως  θέλει να παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο και να μην αυξηθούν. Έτσι το θέμα έρχεται σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο και εκεί θα προσπαθήσουν να μας πουλήσουν τη μη αύξηση ως μία μεγάλη επιτυχία.

Όμως, στην πράξη η ουσία είναι διαφορετική:
Οι επαγγελματίες του Δήμου μας έχουν διαλυθεί οικονομικά, εξαιτίας της πανδημίας. Η κατάσταση μπροστά μας δεν είναι καλή και ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος. Οι συνδημότες μας έχουν ανάγκη από στήριξη και χαμηλά κόστη 
Κύριε Κουκοδήμο και κύριε Νταντάμη,

Κυβερνάτε εδώ και 26 μήνες. Κανένα μεγάλο έργο πνοής για τον τόπο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, έχετε εγκαταλείψει σχεδόν όλους τους δημότες  και δεν προσφέρετε τίποτε από όσα υποσχεθήκατε. 
Τουλάχιστον στο θέμα των δημοτικών τελών, ας συμφωνήσουμε όλοι μαζί στη μείωσή τους για το 2022, για να στηρίξουμε τους δοκιμαζόμενους επαγγελματίες και τους δημότες του Δήμου μας .

Ελπίζουμε να συμφωνήσετε με την πρότασή μας και να μην επικαλεστείτε οικονομική δυσχέρεια του Δήμου, αφού μας έχετε ενημερώσει πως ο δήμος έλαβε από την κυβέρνηση επιπλέον χρηματοδοτήσεις (μεγάλα ποσά) λόγω covid19.

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»