Στην Κατερίνη την Τετάρτη το απόγευμα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου – Θα επισκεφτεί δομές φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων

Πολιτική

Στην Κατερίνη θα βρεθεί την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός, αποδεχόμενη πρόσκληση του βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν θα επισκεφτεί το απόγευμα της Τετάρτης το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο και την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Μπαραλιάκος είχε ενημερώσει την Υφυπουργό για την υπάρχουσα κατάσταση στην Πιερία σε δομές φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών και ηλικιωμένων και για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε αυτές αφενός να αυξηθούν και αφετέρου να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. 

Η κα Μιχαηλίδου ανέλυσε στον Βουλευτή Πιερίας τον σχεδιασμό του Υπουργείου σε ζητήματα που αφορούν στον τομέα της παιδικής προστασίας και των αλλαγών που προωθούνται σε αυτή, ώστε να δημιουργηθούν ευνοϊκότερες και ασφαλέστερες συνθήκες για τα παιδιά.

Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μπαραλιάκος  είχε προσκαλέσει προσκάλεσε την Υφυπουργό στο Νομό Πιερίας προκειμένου μεταξύ άλλων να επισκεφθεί δομές κοινωνικής φροντίδας, με την ίδια να δεσμεύεται να το πράξει άμεσα.