O Βαγγέλης Λαγδάρης απαντά για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ: «Εντελώς αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια»- Η επιστολή

Πολιτική

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και ο επικεφαλής της εκφράζουν βαθύτατη έκπληξη για ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για κομματική στήριξη προς τον δημοτικό συνδυασμό μας. Πρόκειται για μια εντελώς αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι δεν έχουμε ζητήσει τη στήριξη κανενός κόμματος – ούτε φυσικά και του ΣΥΡΙΖΑ – και ότι είμαστε ένας συνδυασμός πραγματικά ανεξάρτητος και ακηδεμόνευτος, αναπόσπαστο γέννημα και συστατικό της τοπικής μας κοινωνίας. Οι δεσμοί μας είναι μόνο με τους πολίτες και τα συμφέροντά τους, γι’ αυτό και πορευόμαστε αδιαπραγμάτευτα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με καθαρές θέσεις και προτάσεις και ανθρώπους άξιους που πιστεύουν γνήσια σε αυτή την πορεία και είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό του τόπου μας.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι, πράγματι, δημιουργικοί άνθρωποι ασφαλώς με τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους, όμως πάνω από όλα διακατέχονται από την ελευθερία της σκέψης, το αίσθημα της δικαιοσύνης και του μόχθου, δεκτικοί στις προκλήσεις του αύριο και επικεντρωμένοι με όλες τις δυνάμεις τους στην αναμόρφωση και ανάδειξη του δήμου μας. Βασική τους έγνοια είναι να εκφράσουν αυθεντικά τα αιτήματα των συμπατριωτών μας, να βρουν τις λύσεις στα προβλήματά τους, πέρα και πάνω από επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές, που μάλιστα στο επίπεδο της Τ.Α. είναι εντελώς περιττές και ζημιογόνες.

Γι’ αυτό και διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη σχετική ανακοίνωση και ζητούμε να αποσυρθεί από την ανακοίνωση ο συνδυασμός μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ο συνδυασμός μας ήταν και παραμένει ανεξάρτητος και στηρίζεται μόνο από τους πολίτες της βόρειας Πιερίας.

Δεσμευόμαστε ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα υπάρχει κανένα χρώμα κόμματος στον χάρτη των αποτελεσμάτων στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας.

Υ.Γ. : Εξ’ άλλου, η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας διαψεύδει τη σχετική ανακοίνωση, η οποία μόνο στον αποπροσανατολισμό και στην αναστάτωση των πολιτών στοχεύει.

Εκ του Γραφείου Τύπου

«Ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Δημοτικές Εκλογές

Σχετικά με ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για στήριξη από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας ανεξάρτητων δημοτικών παρατάξεων στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η Ν.Ε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας δεν στηρίζει καμιά Δημοτική Παράταξη και ούτε έχει υπάρξει κάποια σχετική απόφαση στήριξης οποιασδήποτε Δημοτικής Παράταξης σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.