Ινδιάνικη κραυγή – Του Γ.Τεκίδη

Απόψεις

Και ποιος να την ακούσει; Καθότι Ινδιάνος ο άνθρωπος και ως εκ τούτου με περιορισμένα μέχρι και ανύπαρκτα δικαιώματα και υπόσταση μη ορατή από το…ανθρωποκεντρικό Μητσοτακικό καθεστώς το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει επικηρυγμένους όλους τους Ινδιάνους αυτής της χώρας. Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάση ότι οι απανταχού της γης Ινδιάνοι, οι καταγόμενοι από εκείνους τους αυτόχθονες της Αμερικής η  οι ομοιάζοντες σχετικά με αυτούς, διακατέχονται από άγρια ένστικτα    και συμπεριφορές που δεν συνάδουν ούτε στο ελάχιστο με αυτά της …πολιτισμένης λευκής φυλής, και γι αυτό η τελευταία παίρνει μέτρα ασφαλείας, απέναντι τους. Μπροστά ,λοιπόν, στον υπαρκτό Ινδιάνικο κίνδυνο δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά και η κυβέρνηση του Κυριάκου και οι κατασταλτικοί της μηχανισμοί. Υπάρχει κύριοι καταγγελία πρώην συγγενούς του εγχώριου, του εν Ελλάδι Ινδιάνου, ότι αυτός , ο ίδιος ο Ινδιάνος γκρέμισε από την μοτοσυκλέτα του τον αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια των Εξαρχείων πέρυσι. Άμεση η επέμβαση του κράτους δικαίου και η σύλληψη του κακούργου για τα περεταίρω. Βέβαια και ενώ όλα έπαιρναν τον δρόμο τους όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, στην συγκεκριμένη προέκυψε ένα προβληματάκι. Ο δικός μας Ινδιάνος από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, δεν έπαψε να φωνάζει ότι είναι αθώος, ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, κάτι που υποστηρίζουν και μάρτυρες, που βεβαιώνουν σε όλους τους τόνους ότι τόσο οι ίδιοι όσο και ο περιβόητος Ινδιάνος την μέρα και την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο των επεισοδίων, παίζοντας μάλιστα μπάσκετ σε κλειστό αγωνιστικό χώρο.

  • Τώρα θα πει κάποιος << εντάξει ρε παιδιά, Ινδιάνος είναι ότι θέλει λέει. Από ένα Ινδιάνο περιμένετε την αλήθεια; Για να γλυτώσει ο μπαγάσας τις συνέπειες της εγκληματικής του ενέργειας, αυτός είναι ικανός να βγάλει στο μεϊντάνι και την ίδια τη μάννα του..>>. Έλα όμως που πριν αυτός κάνει κάτι τέτοιο,  το εγχώριο κράτος δικαίου και οι μηχανισμοί που το διέπουν έβγαλαν στο μεϊντάνι την δική τους σοβαρότητα, αξιοπιστία,  επάρκεια. Διότι ΕΦΤΑ μήνες από την σύλληψή του και δίχως να προκύψει κανένα αποδεικτικό στοιχείο της υποτιθέμενης ενέργειας του Ινδιάνου, αναγκάζονται να διατάξουν την αποφυλάκιση του. Μάλιστα. Τώρα πως γίνεται να κρατείται κάποιος πολίτης, έστω και… Ινδιάνος, εφτά ολόκληρους μήνες στη φυλακή, χωρίς να αιτιολογούν με στοιχεία και μαρτυρίες μια τέτοια μεταχείριση, ας μη περιμένουμε να μας εξηγήσει κανείς. Ύστερα μη ξεχνάμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, κυρίως για όλους τους Ινδιάνους αυτής της χώρας, ανεξαρτήτως χρώματος. Τα έχει όμως τετρακόσια αν πρόκειται για τίποτα μεγαλόσχημους και κοινωνικά… καταξιωμένους  τύπους για τους οποίους όχι λίγες φορές η επιείκεια της καθίσταται ηχηρή πρόκληση. Άσε που ενώ η χώρα βρίσκετε στη μέγγενη τόσων προβλημάτων και ο ηρωικός μας πρωθυπουργός κάνει τη μέρα νύχτα, αγωνιζόμενος σε πολλαπλά μετερίζια με αυταπάρνηση, εμείς να ασχολούμαστε με τους Ινδιάνους και το …δήθεν δίκιο τους. Ινδιάνοι οι ντελιβεράδες, Ινδιάνοι οι εργαζόμενοι στα βαρέα- ανθυγιεινά με πρώτους τους υγειονομικούς, Ινδιάνοι οι…θρασύτατοι εκπαιδευτικοί που δυσανασχετούν στην κατά την κ.Κεραμέως αξιολόγηση τους οι ακαμάτηδες, Ινδιάνοι οι συνταξιούχοι που ζητούν συνέχεια αυξήσεις οι…αχάριστοι. Γέμισε η χώρα Ινδιάνους. Γι αυτό και η κυβέρνηση των μη Ινδιάνων, η κυβέρνηση της  ανώτερης σε όλα τα επίπεδα αρίστης φυλής, οικοδομεί καθημερινά ένα κράτος δικαίου και τους μηχανισμούς του, με στόχο την πάταξη των ανομιών, των απαιτήσεων, των δήθεν δικαιωμάτων και αιτημάτων, συλλήβδην όλων των Ινδιάνων αυτής της χώρας.

Τώρα το τι θα κάνουν οι Ινδιάνοι όλης της επικράτειας απέναντι στον πολυποίκιλο αφανισμό που τους επιφυλάσσει μια ελάχιστη κλίκα μεγαλονυκοκυραίων με επικεφαλής τους αρίστους του Κυρ. Μητσοτάκη, είναι μια άλλη ιστορία.