Πλήθος κόσμου σην παρουσίαση του συνδυασμού του υπ. δημάρχου Δίου Ολύμπου Πέτρου Κιάφα

Πολιτική

Πέτρος Κιάφας :Παρουσία Αντιπεριφερειάρχου κας Σοφίας Μαυρίδου και των κ.κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Προέδρου του Επιμελητηρίου, Απόστολου Τζιόβα, Περιφερειακού Συμβούλου, Δημήτρη Τσιμήτρη, Περιφερειακού Συμβούλου και Δημήτρη Καραίσκου, πρώην Δημάρχου – ο οποίος με προλόγισε με θερμά λόγια – των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του Συνδυασμού μου ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ-ΤΗ στις φιλόξενες αίθουσες του Ξενοδοχείου POSEIDON PALACE στη Λεπτοκαρυά.
Να σημειωθεί ότι παρά τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τα αθλητικά γεγονότα που λάμβαναν χώρα την ίδια στιγμή στο Δήμο μας, η προσέλευση των φίλων του Συνδυασμού ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και μας έδωσε δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε αποφασιστικά τον καθαρό και τίμιο πολιτικό μας αγώνα.
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω μία προς μία και έναν προς έναν όλες και όλους τους εκατοντάδες φίλους μου που με την παρουσία τους ενδυνάμωσαν την πίστη μου για την τελική νίκη του Συνδυασμού μας την Κυριακή 26 Μαίου, 2019.