Στην Κατερίνη η υποψήφια ευρωβουλευτής Ν.Δ Νίκη Τζαβέλα- Τι είπε για την Κατερίνη

Πολιτική

«Η Κατερίνη είναι ένας χώρος που έχω  αγαπήσει, έχω προσφέρει ως διοικητής του ΟΑΕΔ . Ήταν τότε πιο δυνατή  τώρα  βλέπω  ότι σιγά- σιγά εντάσσεται σε ένα ευρύτερο μητροπολιτικό κόσμο με τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν προγράμματα από την ευρωπαϊκή επιτροπή που πρόκειται να έλθουν στη νέα πενταετία και θα βοηθήσουν την Κατερίνη να ξαναγίνει μια  ισχυρή πόλη με δυνατή προσωπικότητα» τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νίκη Τζαβέλα η οποία επισκέφτηκε σήμερα το πρωί Κατερίνη.

Σε συνέντευξη της η πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφια αναφέρθηκε στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα έχει η Ελλάδα την επόμενη πενταετία  μια πενταετία όπως την χαρακτήρισε πολύ σημαντική. Αναφερόμενη στην κατάσταση της χώρας, είπε πως  η προκοπή ενός τόπου φαίνεται από την απασχόληση που μπορεί να δώσει στον κόσμο. Αυτό είναι, όπως είπε, το κυρίαρχο σε μια ανάπτυξη και σε μια οικονομία. Η κυβέρνηση θα πρέπει  να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα και αυτό δεν έχει να κάνει με το μνημόνιο  αλλά με πολιτικές. «Η  Ελλάδα είναι πάρα που ελκυστική για επενδύσεις και αυτό που περιμένουν,  είναι η αλλαγή μιας κυβέρνησης που να είναι φιλοεπιχειρηματική. Η ανεξαρτησία μας εξαρτάται από τις επενδύσεις που θα γίνουν, τα διεθνή και ντόπια κεφάλαια να επενδύσουν εδώ ταχύτατα όμως. Θα έλεγα ότι η νέα Δημοκρατία θα πρέπει μέσα στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης της,  να αρχίσει να κινεί  την μηχανή των επενδύσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως στις περιοδείες της  σε όλη τη χώρα δεν έχε δει πουθενά αν εκτελούνται έργα δημοσίων επενδύσεων.  «Δεν υπάρχει πουθενά ένα έργο δημοσίων επενδύσεων, δεν έχω δει στην Ελλάδα  ούτε ένα γερανό, κάτι που να σημαίνει ότι κάτι κάνουμε, ότι  κάτι τρέχει  στην Ελλάδα» σημείωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Τη  κα Τζαβέλα καλωσόρισε ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας κ.Λευτέρης Κλώνος την οποία χαρακτήρισε ως ένα ιστορικό στέλεχος, που  αποτελεί ένα κόσμημα για το ψηφοδέλτιο.