Ποιοι είναι οι υπ. περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας με τον Χ. Παπαστεργίου

Πολιτική

Στην παρουσίαση του περιφερειακού συνδυασμού του, σε επίπεδο Πιερίας, προχώρησε ο επικεφαλής Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου, πέρα από τα μέλη τού συνδυασμού του στην Πιερία, παρουσίασε και τον άνθρωπο που συγκρότησε το πρόγραμμά του στην Πιερία. Πρόκειται για τον τ. Δήμαρχο Δίου, Γρηγόρη Παπαχρήστο, ο οποίος όχι μόνο εκπόνησε το τοπικό πρόγραμμα αλλά κατέγραψε και τις πηγές χρηματοδότησης αυτού του προγράμματος.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου, στη σύντομη ομιλία του άσκησε κριτική για τα πεπραγμένα τής διοίκησης Τζιτζικώστα, αναφέρθηκε σε όσα παρέλειψε να πραγματοποιήσει ο νυν Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε όμως και στα προβλήματα που προκάλεσε αλλά και στα ψεύδη που, κατά την άποψη του κ. Παπαστεργίου, λέει ο κ. Τζιτζικώστας κατά την παρούσα προεκλογική περίοδο.

Ο επικεφαλής τού Συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία», κ. Παπαστεργίου, ανέφερε επίσης ότι κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα σε διάλογο (debate) αλλά ότι ο νυν Περιφερειάρχης, όπως και στη συνέχεια ο κ. Γιαννούλης, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε έναν τέτοιο διάλογο.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στον συνδυασμό τού κ. Παπαστεργίου είναι, κατά αλφαβητική σειρά, οι εξής:

Αποστόλου Μηνάς

Βαριανίτη Παγώνα

Καραγιώργη Καλλιόπη

Μαυροειδής Δημήτρης

Οφείδης Σάββας

Παπαμίχου Ειρήνη

Τζιουβάρας Χρήστος

Ζιμπίλας Ζαχαρίας