Πασχαλινά δώρα στο Ε.Ε.Ε.Ε. Κατερίνης & στο ενιαίο ειδικό επαγγελματικό λύκειο-γυμνάσιο Κατερίνης

Πολιτισμός

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.)  που στεγάζεται στο  Νέο Κεραμίδι επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας και ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γ. Καζταρίδης σε συνέχεια της Δράσης «Πάσχα στον τόπο μας», προσφέροντας με πολύ αγάπη πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές στα παιδιά του σχολείου.

Τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Αντωνίου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Γεωργία Κατσαλή, το διδακτικό προσωπικό και φυσικά τα παιδιά του σχολείου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι: «με κοινή μετά απόφαση και των τριών συνδιοργανωτών ήρθαμε εδώ προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο λόγω του Πάσχα, θέλοντας να παρακινήσουμε και άλλους. Εξήρε τη γενναιότητα των παιδιών και των γονέων αναφέροντας ότι επιθυμία μας είναι  να συμβάλλουμε και εμείς με όποιο τρόπο μπορούμε».  Αφού συνεχάρη για το έργο ευχήθηκε καλή συνέχεια και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σ. Μαυρίδου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο – Γυμνάσιο Κατερίνης όπου τους υποδέχτηκαν η Διευθύντρια κα. Σβέτλανα Ομπράντοβιτς, το διδακτικό προσωπικό ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Αλ. Ρούτσας και τα παιδιά του σχολείου.

Οι Διευθυντές και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ανέφεραν τα προβλήματα και τις ελλείψεις των σχολείων και τέλος ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο, και την Αντιπεριφερειάρχη για τα δώρα και τις ευχές. Τα παιδιά και των δύο σχολείων με μεγάλη χαρά πήραν τα δώρα τους και ευχήθηκαν σε όλους Καλό Πάσχα.