Γ. Νταντάμης: «Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας είναι η βιτρίνα μας. Υπόδειγμα διοίκησης και Μπροστάρηδες»

Πολιτική

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου, συνοδεία υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα». Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Καραβέργο ενημερώθηκε για το έργο, τη δράση και τον συνολικό οραματισμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και το μέλος του ΔΣ κ. Νίκος Σάββας.

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Καραβέργο για την εκτενής ενημέρωση που μας παρείχε. Τους συγχαίρουμε γιατί είναι υπόδειγμα διοίκησης και μπροστάρηδες ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Επιπλέον, στηρίζουν και τον τουριστικό κλάδο της περιοχής μας. Άριστος στόλος, άψογο προσωπικό, άρτια οργάνωση.  Αποτελούν τη βιτρίνα του τόπου μας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή άρτιων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Είμαστε δίπλα τους έτοιμοι να δρομολογήσουμε πρωτοβουλίες και πολιτικές στήριξης προς όφελος της κοινωνίας μας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Παρουσίες

Τον κ. Νταντάμη συνόδευαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»: Λίζα Αβραμίδου, Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης, Τζένη Ηλιοπούλου, Θανάσης Κεραμιδάς, Αστέριος Μπουσνάκης, Ευαγγελία Παλάγκα, Ελένη Πάτσιου, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Βασίλης Ταβαντζής, Γιώργος Τσιαλός.