Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πολωνίας ENERGETAB 2020

Κοινωνία Οικονομία

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε επιτυχώς για ακόμη μία φορά στην Διεθνή Έκθεση  ENERGETAB 2020. Η έκθεση ENERGETAB 2020 είναι η πρώτη έκθεση ηλεκτρονικών συστημάτων που διοργανώθηκε με μη εικονικό τρόπο στην Πολωνία, μετά το κλείδωμα που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID-19.  Κατά την πραγματοποίηση της έκθεσης εφαρμόστηκε ειδικό πρωτόκολλο προστασίας από τον COVID και οι επισκέπτες είχαν πρόσβαση έπειτα από ειδικές διαδικασίες εισόδου, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προστασία.

Η ENERGETAB 2020 πραγματοποιήθηκε  στην πόλη Biensko Biala, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2020, σε μία περίοδο που είναι εξαιρετικά δύσκολη για την κοινωνία και την παγκόσμια οικονομία. Είναι γεγονός ότι η πανδημία COVID-19 περιπλέκει καθημερινά και σημαντικά τις δραστηριότητες της βιομηχανίας και του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες άμεσων επιχειρηματικών επαφών. Παρόλο όμως τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έλαβε μέρος  και φέτος στην ENERGETAB, με την συμμετοχή του αντιπρόσωπου της στην Πολωνία, κ. Γιώργου Αθανασιάδη, CEO OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA, ο οποίος παρουσίασε στους επισκέπτες την πορεία της εταιρείας στην Πολωνία και τα νέα σχέδιά της.  Επίσης ο κ. Αθανασιάδης και όλο το στελεχιακό δυναμικό της Olympia Electronics Polska είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις προσωπικές τους σχέσεις με τους πελάτες της εταιρείας, μετά από μία περίοδο επιβράδυνσης και να  αναζητήσουν από κοινού ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών τους.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους διεθνείς  της ορίζοντες, συμμετέχει στα μεγάλα γεγονότα του κλάδου των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Συντάκτρια : Κική Γλυκού
Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/