Πολίτες σε Δράση: “Αήθης φραστική επίθεση του δημάρχου Κατερίνης Κ. Κουκοδήμου”- Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χαρακτηρισμοί όπως “«είσαι ένα σκουπίδι», «παλιόπαιδο», «κακός άνθρωπος»

Κοινωνία Πολιτική

“Ο συνδυασμός μας, ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, καταδικάζει τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παπαζιώγας, από το δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16/9/2020

Εκφράσεις όπως «είσαι ένα σκουπίδι», «παλιόπαιδο», «κακός άνθρωπος» απειλές του τύπου «θα σε ισοπεδώσω» και ιδιαιτέρως αναφορές σε μέλη της οικογένειας δεικνύουν τη μηδενική αντοχή στην κριτική και τον έλεγχο της αντιπολίτευσης και γεννούν εύλογα ερωτηματικά για το ήθος και τον χαρακτήρα του κ. Κουκοδήμου, ανεπίτρεπτες «αρετές» για το δήμαρχο μιας πόλης, πόσο δε μάλλον όταν αυτά εκστομίζονται σε συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου.

Λυπούμαστε πραγματικά για αυτές τις εικόνες που είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε στους δημότες της Κατερίνης και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε το video

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2kbl40YvtHY&feature=emb_logo&ab_channel=%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%95%CE%A3%CE%A3%CE%95%CE%94%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%97[/youtube]