Παρεμβάσεις συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την αποκατάσταση μεγάλης βλάβης που προκλήθηκε στο αρδευτικό δίκτυο, στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Κοινωνία

Για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων στην Κατερίνη και σε όλες τις Δημοτικές – Τοπικές Κοινότητες, καθώς και για την αξιοποίηση του διαθέσιμου υδάτινου δυναμικού μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την αποκατάσταση μεγάλης βλάβης που προκλήθηκε στο αρδευτικό δίκτυο,  στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης. Ειδικότερα, η βλάβη επισκευάστηκε αργά χθες το απόγευμα και προς το βράδυ το δίκτυο τέθηκε και πάλι σε ομαλή λειτουργία.

Τις εργασίες άμεσης αποκατάστασης συντόνισαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωάννης Συμεωνίδης, οι οποίοι βρέθηκαν επί τόπου στο αγρόκτημα της συγκεκριμένης περιοχής.

 Γενικότερα, η τεχνική υπηρεσία προγραμματίζει και υλοποιεί συστηματικά εργασίες απαραίτητες για την καλή λειτουργία των αρδευτικών δικτύων, ενώ παρεμβαίνει όπου κρίνεται αναγκαίο και αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία τους, όπως στην συγκεκριμένη περιοχή.