Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 36ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Κοινωνία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, παρά τις δύσκολες συνθήκες αυτής της εποχής και τα πρωτόκολλα που έπρεπε να τηρηθούν λόγω της πανδημία, το 36ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που έλαβε χώρα στον νομό μας, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, με την συμμετοχή περισσότερων από 150 συνέδρων και φίλων από όλη την Ελλάδα. Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε όλες τις δράσεις που είχαμε προγραμματίσει (επισκέψεις σε διάφορα σημεία τουριστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος κ.α), παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειες όλων των μελών του Δ.Σ. της Τοπικής μας Διοίκησης και η καλή διάθεση και επικοινωνία με φίλους απ’ όλη την Ελλάδα μας οδήγησε στο να έχουμε ένα πολύ καλό συνέδριο από το οποίο αποχώρησαν όλοι ευχαριστημένοι.

Την Διευθνή Ένωση Αστυνομικών τίμησαν με την παρουσία τους στο συνέδριο ο εκπρόσωπος της Ι.Μ. Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα πατέρας Αθανάσιος, οι Βουλευτές Πιερίας κος ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ Ξενοφών, κα ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Άννα και κα ΣΚΟΥΦΑ Ελισσάβετ, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. Γ.Α.Δ. Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Ασημάκης, ο αναπληρωτής Διευθυντή Δ.Α. Πιερίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ Γεώργιος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Δίου-Ολύμπου πρόεδρος του Δ.Δ. Λιτοχώρους στρατηγός ε.α. κος ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ Ευστράτιος, ο παγκόσμιος αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κος ΚΑΡΚΑΛΗΣ Κυριάκο, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας κος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ο στρατηγός ε.α. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος, ο διοικητής του Τ.Δ.Μ. Αστυνόμος Α΄ ΒΛΑΧΟΣ Χρήστος, Α.Τ. Λιτοχώρου Αστυνόμος Ά ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ιωάννης, ο αναπλ. διοικητής του Τ.Τ. Αυτ/μων Πιερίας Αστυνομος Β’ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Δημήτριος, ο διοικητής του Τ.Τ. Κατερίνης Αστυνομος Β’ ΠΟΥΤΟΥΡΙΔΗΣ Γεώργιος και φίλοι της Δ.Ε.Α.

Η Τοπική μας Διοίκηση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο και ως παρατηρητής παραίστη ο γεν. γραμματέας ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος. Πέραν των διάφορων θεμάτων που συζητήθηκαν, από τα οποία εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα για μέλλον της ένωσης, έλαβαν χώρα και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών των οργάνων της Ένωσής μας. Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν κατά κοινή ομολογία σε ένα άκρως πολιτισμένο και φιλικό κλίμα, όπως ακριβώς πρεσβεύουν και οι αρχές της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κατά τις οποίες ο πρόεδρός μας κατάφερε να εκλεγεί στο νέο Δ.Σ. συγκεντρώνοντας 32 από τις συνολικά 53 ψήφους, καταλαμβάνοντας σε σύνολο ψήφων την τέταρτη θέση. Μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στο συνέδριο προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος (Τ.Δ. Αθηνών)
ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ (Τ.Δ. Ηρακλείου)
ΠΑΠΑΣ Βασίλειος (Τ.Δ. Χαλκιδικής)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος (Τ.Δ. Πιερίας)
ΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος (Τ.Δ. Λακωνίας)
ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας – Βαλάντης ( Τ.Δ. Λάρισας)
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ( Τ.Δ. Τρικάλων)
ΧΡΑΠΑΣ Παντελής (Τ.Δ. Σερρών)
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς (Τ.Δ. Δράμας)
ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη (Τ. Δ. Αθηνών)
ΠΑΡΓΙΝΟΣ Χρήστος (Τ.Δ. Ιωαννίνων)

ΝΕΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος (Τ.Δ. Ημαθίας)
ΚΑΣΙΜΟΣ Σωτήριος (Τ.Δ. Αρκαδίας)
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος (Τ.Δ. Ξάνθης)

Έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως κατωτέρω:

Διοικητικό Συμβούλιο
1ΠρόεδροςΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος
2Ά ΑντιπρόεδροςΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ
3Β ΑντιπρόεδροςΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
4Γ ΑντιπρόεδροςΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Ειρήνη
5Γενικός ΓραμματέαςΠΑΠΑΣ Βασίλειος
6Αναπλ. Γενικός Γραμματέας, Διευθύνων Συνεδριάσεων Δ.Σ. και Αρμόδιος Διεθνών ΣχέσεωνΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας
7ΤαμίαςΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας – Βαλάντης
8Αναπλ. ΤαμίαΠΑΡΓΙΝΟΣ Χρήστος
9Αρμόδιος Δημοσ. ΣχέσεωνΧΡΑΠΑΣ Παντελής
10ΜέλοςΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς
11ΜέλοςΚΟΝΤΑΚΟΣ Χρήστος

Το Δ.Σ. της Τοπική Διοίκησης Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συγχαίρει τον πρόεδρο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο για την εκλογή του στη θέση του Β΄Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος της Διευθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του εύχεται καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.