Εργασίες αποκατάστασης φθορών και συντήρησης οδοστρώματος στην Π. Ε. Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας – Χράνη – κόμβος Κορινού

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης φθορών και συντήρησης οδοστρώματος στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας – Χράνη – κόμβος Κορινού.

Για την απρόσκοπτη εκτέλεση των προγραμματισμένων παρεμβάσεων, την ασφάλεια των πολιτών και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξήχθη σύμφωνα με την απαιτούμενη σήμανση. Ευχαριστούμε τους οδηγούς που σεβάστηκαν την σήμανση και συνεργάστηκαν με τις υποδείξεις των αρμοδίων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

«Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύουμε δικαιώνει απόλυτα τις επίπονες προσπάθειες όλων των συντελεστών του συγκεκριμένου έργου. Συνεχίζουμε με δράσεις που βελτιώνουν την εικόνα του οδικού δικτύου ευθύνης μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων των περιοχών που συνδέει», τονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.