Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας| Κυριάκος Σεμερτζίδης, υποψήφιος με τον Κώστα Πίτσια στο Εμπορικό Τμήμα

Επαγγελματίες Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Ο Κυριάκος Σεμερτζίδης μεγάλωσε στην Κατερίνη, παντρεύτηκε τη σύζυγό του Κατερίνα Αμβροσιάδου και ζει στην Κατερίνη. Είναι 31 ετών και ήδη συμπληρώνεται η δεκαετής παρουσία του στον επιχειρηματικό κόσμο της Κατερίνης, αφού από τα 21 του είχε ήδη ξεκινήσει την πρώτη του επιχείρηση.

Πρόκειται για έναν εξ ολοκλήρου αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, ο οποίος με την προσωπική του σκληρή δουλειά και τόλμη κατάφερε να δημιουργήσει υγιείς επιχειρήσεις τόσο στον χώρο της τεχνολογίας ο οποίος είναι και ο κύριος τομέας επιχειρηματικής του δραστηριότητας, όσο και στην εστίαση.

Όσοι τον έχουν γνωρίσει από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, μιλούν για έναν δυναμικό, τολμηρό, εργατικό και αξιόπιστο επιχειρηματία.  Όσοι τον έχουν γνωρίσει από την ευρύτερη κοινωνική του παρουσία, μιλούν για έναν ειλικρινή και φιλότιμο άνθρωπο, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, πράγμα που μαρτυρούν οι δεκάδες δωρεές του σε κοινωφελείς σκοπούς.

 Πέραν αυτών όμως “μιλούν” και οι προσωπικές εμπειρίες πολλών συντοπιτών μας οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν νέο άνθρωπο που ξέρει να βρίσκει λύσεις και να στηρίζει τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Κυριάκος Σεμερτζίδης είναι υποψήφιος για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Συνδυασμό “Πιερία Αύριο” με επικεφαλής τον Κώστα Πίτσια.