Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας | Δημήτρης Μπάσδρας: Η επιχειρηματική κοινότητα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής

Social & Local Επαγγελματίες Κοινωνία

«Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι η επιχειρηματική κοινότητα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση και φρέσκες ιδέες για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο Pieriasocial.gr και στη δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, ο υποψήφιος σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπάσδρας. Ο κ. Μπάσδρας που είναι υποψήφιος με επικεφαλής τον Κώστα Πίτσια στο τμήμα Μεταποίησης, επισημαίνει την ανάγκη να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματικός κόσμος τις προκλήσεις της εποχής, την ανάγκη τεχνολογικής εξέλιξης των επιχειρήσεων και εξηγεί γιατί συντάχθηκε στο πλευρό του κ. Πίτσια.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας ώθησαν να πείτε το ναι και να ασχοληθείτε με το Επιμελητήριο Πιερίας ως υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης;

Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι η επιχειρηματική κοινότητα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση και φρέσκες ιδέες για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής. Ως ενεργός επαγγελματίας στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, έχω δει από κοντά τα προβλήματα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν, και θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω λύσεις που θα ενισχύσουν το επιχειρηματικό περιβάλλον της περιοχής μας.

Ποιο είναι το όραμα σας για την επόμενη μέρα;

Αν εκλεγώ, σκοπεύω να επικεντρωθώ στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για όλες τις επιχειρήσεις, μέσω προγραμμάτων υποστήριξης και κατάρτισης. Θα προτείνω δράσεις που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία και θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξελιχθούν τεχνολογικά, να εξάγουν προϊόντα και να βρουν νέες αγορές. Επιπλέον ιδιαίτερη στόχευση θα υπάρξει για δράσεις που θα προωθούν  την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την προσέλκυση επενδύσεων και φυσικά  τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Γιατί με τον Κώστα Πίτσια;

Επέλεξα να συμπορευτώ με τον κ. Κώστα Πίτσια, γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την εξέλιξη του επιχειρηματικού τοπίου της περιοχής. Οι μέχρι τώρα δράσεις του αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του και την ικανότητά του να ενώνει διαφορετικές φωνές για το κοινό καλό. Πιστεύω ότι η ηγεσία του θα είναι καταλυτική για να επιτύχουμε ουσιαστικές αλλαγές.