Την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Ι.Μ. Θεοτόκου Πέτρας στη Μητρόπολη Κίτρους, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος (Βίντεο)

Κοινωνία

Την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Ι.Μ. Θεοτόκου Πέτρας στη Μητρόπολη Κίτρους, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως μετά τη Δοξολογία και πριν τη Δοξολογία για τον εορτασμό του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο, παρουσία της υφυπουργού Ανάπτυξης, των βουλευτών του νομού, της συντονίστριας του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, του δημάρχου Κατερίνης, της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, του προέδρου του Νοσοκομείου Κατερίνης, περιφερειακών συμβούλων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων.

Η παραχώρηση ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας της Μητρόπολης Κίτρους με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός κ. Βαρτζόπουλος συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Κίτρους, τους βουλευτές και την συντονίστρια του πρωθυπουργού μετέβη στην Ιερά Μονή Θεοτόκου Πέτρας, όπου ξεναγήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις.