Συνεργασία της ΔΕΥΑΚ με την ΕΠΑΣ Μαθητείας Κατερίνης της Δ.ΥΠ.Α

Κοινωνία

Η ενίσχυση του προσωπικού της ΔΕΥΑΚ με συγκεκριμένες ειδικότητες στο πλαίσιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης των μαθητών της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας Κατερίνης της Δ.ΥΠ.Α ήταν το αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στα γραφεία της επιχείρησης.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Σάββα Οφείδη, με τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας Κατερίνης της Δ.ΥΠ.Α Βασίλη Παπαδημητρίου, παρουσία του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚ Ορέστη Φώτη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ΔΕΥΑΚ ανταποκρίθηκε άμεσα στο ενδιαφέρον του διευθυντή της ΕΠΑΣ και στην κατεύθυνση αυτή το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η διαδικασία για την πρόσληψη μαθητών με συναφές αντικείμενο σε ειδικότητες που είναι απαραίτητες στη ΔΕΥΑΚ και αφορούν στις αρμοδιότητές της.

Συγχρόνως, με την εκπαίδευση και την ένταξη στην αγορά εργασίας, οι μαθητές θα συμβάλουν στη στελέχωση τμημάτων της επιχείρησης που έχουν ανάγκη από ενίσχυση του προσωπικού, συμβάλλοντας στην βελτίωση της παροχής υπηρεσιών που προσφέρει η ΔΕΥΑΚ στους δημότες.