Συνάντηση του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Κώστα Πίτσια και υποψηφίων Συμβούλων με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας

Επαγγελματίες Κοινωνία Τουρισμός

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Κώστας Πίτσιας  και ομάδα υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού «Πιερία Αύριο» πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας κ. Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη, στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων, τα οποία αποτελούν βασικό κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο κ. Πίτσιας επεσήμανε τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι ο τουρισμός και οι επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων αποτελούν βασικούς παράγοντες για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. «Στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες του τουρισμού και να προωθήσουμε δράσεις που θα ενισχύσουν τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του κλάδου», δήλωσε.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και δημιουργική, με αμοιβαία διάθεση για συνεργασία.