Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συναντήσεις του Δημάρχου με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών και τον Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης, με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και τη διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής

Κοινωνία

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών είχε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και την διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής, Μπέττυ Παρτσαλίδου.

Στις συναντήσεις με τους γενικούς γραμματείς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε χρηματοδοτήσεις για την κατασκευή νέου ταμιευτήρα άρδευσης με συνοδούς αγωγούς στον Δήμο Δίου-Ολύμπου καθώς και εντάξεις νέων τμημάτων αγροτικής οδοποιίας, όπως και ζητήματα που αφορούν ευρύτερα στον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Δήμαρχος, κ. Γερολιόλιος, ευχαρίστησε τους Γενικούς Γραμματείς κ.κ. Παπαγιαννίδη και Χιονίδη για τον ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο και τη βοήθειά τους στην υλοποίηση των αιτημάτων του Δήμου.