ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΙΑΣ: Το επιμελητήριο να γίνει η Δύναμη μας για οικονομική ανάπτυξη και ευημερία – Το πρόγραμμα του Συνδυασμού ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ

Επαγγελματίες Κοινωνία

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΙΑΣ: Το επιμελητήριο να γίνει η Δύναμη μας για οικονομική ανάπτυξη και ευημερία

Εδώ και αρκετά χρόνια παρακολουθώ και παρατηρώ πως το Επιμελητήριό μας, πέρα από τις στοιχειώδεις γραφειοκρατικές ανάγκες, δεν προσφέρει τίποτα ουσιώδες, δεν μας βοηθάει σε διεκδικήσεις, δεν προάγει την καινοτομία, δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του. Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφιος πρόεδρος γιατί πιστεύω πως χρειάζεται μια τομή, μια αλλαγή και μια επανεκκίνηση. Καταλαβαίνουμε όλοι πως υπάρχει μεγάλο περιθώριο να ενισχύσουμε την οικονομία της Πιερίας, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και αξιοποιώντας τις δυνατότητες αυτού του τόπου.

Το Επιμελητήριο πρέπει να γίνει σύμμαχος και καθημερινός συμπαραστάτης σε όλες μας τις προσπάθειες και όλες οι επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, πρέπει να έχουν φωνή που να ακούγεται. Να συμμετέχουν στις αποφάσεις και στις ενέργειες του δικού τους οργάνου, του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Βοηθώντας την κάθε επιχείρηση να αναπτυχθεί οικονομικά, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη, βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι. Δημιουργώντας μεγαλύτερη ανάπτυξη στο νομό, κάθε μία επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί από τον πλούτο που θα πολλαπλασιάζεται και θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Ελάτε μαζί μας για να βελτιώσουμε την οικονομία και την ποιότητα της ζωής.

Να πάμε όχι μόνο μπροστά αλλά και ψηλά.

Είναι στο χέρι μας, κυριολεκτικά, με αυτό που θα ρίξουμε στην κάλπη στις 23 και 24 Νοεμβρίου.