ΒΕΝΙΑΜΙΝ: Μήνυση κατά του πρώην προέδρου του Δ.Σ. κ. Αναστασίου για όσα ανέφερε σε ανάρτηση του για τον νυν Πρόεδρο κ. Πετρίδη

Κοινωνία

Ο σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ από της ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα είναι ταγμένος να υπηρετεί ένα υπέρτατο σκοπό, την υποστήριξη υλική και ηθική των απροστάτευτων παιδιών και όσοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή είμαστε εθελοντές που έχουμε πλήρη επίγνωση της ιερότητας του σκοπού αυτού. Ο Βενιαμίν στηρίζεται στους εθελοντές του και στην αμέριστη αγάπη και υποστήριξη του κόσμου, ο Βενιαμίν επιτελεί μία κοινωνική αποστολή και είναι πάνω από πρόσωπα. Όλοι εμείς που έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σήμερα στην διοίκηση του Βενιαμίν θεωρούμε καθήκον μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το σκοπό του Βενιαμίν όπως καθορίζεται στο καταστατικό του. Στην προσπάθειά μας αυτή θα υπερασπισθούμε με κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο την τιμή, την φήμη και την υπόληψη του ΒΕΝΙΑΜΙΝ αλλά και κάθε μέλους της διοίκησης του.

Με απόφαση του ΔΣ του συλλόγου αποφασίσθηκε η υποβολή μήνυσης κατά του Χαράλαμπου Αναστασίου πρώην προέδρου του Δ.Σ. του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για όσα συκοφαντικά και αναληθή ανέφερε σε ανάρτηση του στις 18/04/2024 στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εναντίον του Προέδρου μας Αριστείδη Πετρίδη οπότε η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τα περαιτέρω. Πριν την υποβολή της μήνυσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αριστείδης Πετρίδης απέστειλε εξώδικη δήλωση προς τον κ. Χαράλαμπο Αναστασίου καλώντας τον να ανακαλέσει όσα αναληθή και συκοφαντικά εξέθεσε δημοσίως εις βάρος του. Δυστυχώς η πρόσκληση αυτή έπεσε στο κενό. Η υποβολή της μήνυσης ήταν η έσχατη επιλογή να αμυνθεί τόσο ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου όσο και ο ίδιος ο σύλλογος από συμπεριφορές που διασπείρουν στη κοινή γνώμη αμφιβολίες και υπόνοιες μη χρηστής διοίκησης και παρέκκλισης από το σκοπό της λειτουργίας του. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι καμία τέτοια συμπεριφορά δεν θα μας αποσπάσει από την απαρέγκλιτη πίστη μας στην υποστήριξη των απροστάτευτων παιδιών και των οικογενειών τους και θα συνεχίσουμε μεθοδικά για να αναδείξουμε τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ μία από τις πλέον κινητικές και δραστήριες εθελοντικές οργανώσεις στην υποστήριξη των απροστάτευτων παιδιών.

                        TO

Διοικητικό συμβούλιο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ