Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε στυλ Boho

Κοινωνία

Το boho στυλ έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός χαλαρού και αβίαστα κομψού χώρου που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε boho στυλ;

 Φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και το μπαμπού, στη διακόσμησή σας. Σκεφτείτε καρέκλες από μπαμπού, χαλιά γιούτα και ξύλινα τραπεζάκια του καφέ. Αυτά τα φυσικά στοιχεία δημιουργούν μια γήινη αίσθηση που είναι απαραίτητη στο boho στυλ.

 Υφάσματα σε αφθονία. Στρώστε χαλιά, ριχτάρια και μαξιλάρια σε διάφορα μοτίβα και υφές. Συνδυάστε χρώματα για να δημιουργήσετε έναν άνετο, φιλόξενο χώρο.

 Χρησιμοποιήστε ζωηρά χρώματα όπως βαθιά κόκκινα, πορτοκαλί και μοβ μαζί με πιο ήπιους γήινους τόνους. Μη φοβάστε να αναμειγνύετε και να συνδυάζετε χρώματα για να δημιουργήσετε ένα ζωντανό και δυναμικό περιβάλλον.

 Ενσωματώστε πινελιές από διαφορετικούς πολιτισμούς. Μαροκινά φανάρια, ινδικές ταπισερί, αφρικανικά καλάθια και τουρκικά κεραμικά, μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική και κοσμική πινελιά στον χώρο.

 Προσθέστε πολύ πράσινο. Τα φυτά είναι απαραίτητο στοιχείο στη διακόσμηση boho. Γεμίστε το χώρο σας με μια ποικιλία φυτών, από δέντρα σε γλάστρες μέχρι μικρά παχύφυτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμαστές γλάστρες και μακραμέ βάζα.

 Αναμείξτε vintage έπιπλα και διακόσμηση με μοντέρνα κομμάτια για να δημιουργήσετε μια φιλόξενη boho εμφάνιση.

Το boho στυλ διευκολύνει την προσωπική έκφραση και δημιουργικότητα, κάνοντας το σπίτι σας μοναδικό. Τολμήστε το!