Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης: Θεατρική παράσταση « Όρνιθες» του Αριστοφάνη

Κοινωνία Πολιτισμός

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης έχει τη χαρά να ανακοινώσει την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και σκηνοθεσία της Ματίνας Καρτσιούνα. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 09.30 μ.μ. στο Θέατρο του Πάρκου Κατερίνης. Η παράσταση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό καλλιτεχνικό εγχείρημα, καθώς συμμετέχουν 46 ΑμεΑ και 36 εργαζόμενοι της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Είναι μια γιορτή αφοσίωσης και δημιουργικότητας που αναδεικνύει την αξία της ενσωμάτωσης και της συνεργασίας. Με τη συμμετοχή τόσων ατόμων με αναπηρία, η εκδήλωση αυτή είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα.

 Η παρουσία του κοινού θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για μια κοινωνία ανοιχτή σε όλους. Η τέχνη, ως μέσο ένωσης και συνεργασίας, έχει τη δύναμη να φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα και να ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή βραδιά και να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας.

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης ιδρύθηκε το 1979 για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ανάγκες σε υπηρεσίες και δομές για ΑμεΑ με Νοητική Υστέρηση στον Νομό Πιερίας. Στόχος του οργανισμού είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση μέσα από την ανάπτυξη προγραμμάτων, δομών και εργαστηρίων που απαντούν στις ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.merimnakaterini.gr